Kaas

Een lekker plakje kaas voor op je brood, ’n blokje kaas voor bij de borrel of een kaasplankje als dessert. We hebben zoveel soorten! Oud, jong, geitenkaas en zelfs blauwe kaas.

Ons motto is: eerst proeven want over smaak valt niet te twisten!

Versheid is van groot belang daarom snijden wij de kaas waar je bij staat, of dit nu twee plakjes zijn of 200 gram. Ook kunnen wij de kaas vacumeren zodat deze langer houdbaar blijft.

Tip: heerlijk als cadeau te geven of op te sturen.

Jong • Jong belegen • Belegen • Extra belegen • Komijn • Geitenkazen • Gooische Pikante (1 jr) • Oude Brockelear (3 jr) • Boerenkazen: (Zachtbelegen, Belegen, Extra belegen) • Uut Hooi traduutioneel • Uut Hooi Uutentiek • Pezza italiaanse kruiden • Boerenerf Al Tartufo • Boerenerf Truffel Sudure • Groene pesto/ pijnboompit • Notenkaas (hazelnoot/walnoot) • Mosterdkaas • Sambalkaas • Karizo geitenkaas • Basiron Jalapeño • Basiron Bacon • Geit koriander fenegriek • Geit italiaanse kruiden • Brie fleur de Pré (jong) • Brie de Meaux (oud) • Pitit Tartain • Camembert • Le Marcaire • La Bouyguette • Camembert Calvados • Abdij kazen • Epoisses • Blauwe Klaver • Roquefort • Gorgonzola Dolce • Blu ’61 • Appenzeller • Emmentaler • Manchego • Parmazaan • Gruyère • Comté • Pecorino